treballs forestals

blog en construcció TEXT DE PROVA són moltes les feines que es poden fer al bosc.
Ròssec, aprofitaments silvícoles, desbrossaments, tasques de prevenció d'incendis, maquinària gran com skidder o tractors forestals. De vegades, pot ser un arbre sol, amb requisits molts especials i et pot caler l'ús d'una tècnica molt específica com pot ser estar a 30 metres dalt d'un arbre, lligat amb una corda i treballant amb una motoserra a les mans...TEXT DE PROVA blog en construcció

He anat a la TV3

Aquest dia 15 de juliol passat, vaig anar a TV3. Des de el Programa QUÈQUICOM es van posar en contacte amb mi, per si els podia ajudar; necessitaven una col·laboració per un programa que estan preparant i que s'ha d'emetre al gener de 2011. El programa en qüestió, tracta sobre les fibres, i en cert moment, necessitaven 'demostrar' com és més fàcil tallar un tronc seguint les fibres que no pas en perpendicular. És a dir, volien algú que anés amb uns quants boscalls i els fés la demostració en directe, interactuant amb el presentador.
Vaig quedar parat.
Com pot ser que per a tenir ben enregistrats uns 30 se gons de programa ens hi vam estar cap a 3 hores! A més, no em deixen ensenyar cap foto del plató...només, una en la que m'estan maquillant, per a quedar 'més guapo' davant la càmera.